• تاريخ :
     ۱۳۹۸/۰۵/۲۰
تسهیلات جدید شهریه جهت دانشجویان عدم مراجعه كارشناسی ارشد
عدم نیاز به پرداخت شهریه نیمسالهای عدم مراجعه
مطابق بخشنامه 10/10460 مورخه 98/02/28 سازمان مرکزی دانشجویان تحصیلات تکمیلی که در مرحله اخذ یا تمدید پایان نامه می باشند و به دلایل مختلف از ادامه تحصیل باز مانده اند و قصد بازگشت به تحصیل را دارند از پرداخت شهریه نیمسالهای وقفه معاف می باشند.

مطابق بخشنامه 10/10460 مورخه 98/02/28  سازمان مرکزی دانشجویان تحصیلات تکمیلی که در مرحله اخذ یا تمدید پایان نامه می باشند و به دلایل مختلف از ادامه تحصیل باز مانده اند و قصد بازگشت به تحصیل را دارند از پرداخت شهریه نیمسالهای وقفه معاف بوده و می توانند با پرداخت شهریه نیمسال مراجعه پس از وقفه ادامه تحصیل دارند. جهت این قبیل دانشجویان در نیمسالهای وقفه تحصیلی مرخصی بدون احتساب در سنوات و بدون شهریه منظور خواهد شد. مهلت مراجعه این قبیل دانشجویان تا پایان شهریور ماه سال 98 می باشد.

5.6.6.0
    V5.6.6.0