• تعداد بازدید : 75
جشنواره آیین بومی و محلی “سرزمین من” وابسته به مدرسه سما واحد دانشگاه آزاد رفسنجان با حضور جمعی از مسئولان شهرستان برگزار شد.

عظیم محمدخانی معاون مجموعه سما دانشگاه آزاد واحد رفسنجان  در حاشیه این جشنواره گفت: جشنواره آیین بومی و محلی “سرزمین من” در قالب ۱۲ غرفه و دو تیم بازی بومی و محلی به مدت یک روز به منظور آشنایی دانش آموزان با فرهنگ و آیین های بومی و محلی شهرستان برگزار شده است.
وی افزود: غرفه های جشنواره شامل صنایع دستی و سنتی، داروهای گیاهی، مس و …است که هرساله به صورت گسترده برگزار می شده امسال به خاطر شرایط کرونایی به صورت محدود برگزار شد.

5.7.10.0
    V5.7.10.0