بازدید دكتر طهرانچی ریاست دانشگاه آزاد اسلامی از واحد رفسنجان
بازدید دکتر طهرانچی ریاست دانشگاه آزاد اسلامی از واحد رفسنجان

بازدید دکتر طهرانچی از واحد رفسنجان.
به گزارش روابط عمومی واحد رفسنجان دکتر محمد مهدی طهرانچی در جریان سفر به استان کرمان در واحد رفسنجان حضور یافت.
رییس دانشگاه آزاد اسلامی با حضور در واحد رفسنجان از مرکز هایتک کشت بافت گیاهی واحد رفسنجان بازدید نمود.
همچنین دکتر طهرانچی از مجموعه گلخانه های هیدروپونیک ،گلخانه سازگاری و همچنین گلخانه در حال ساخت زیست بوم واحد رفسنجان بازدید و در جریان کامل روند ساخت و بهره برداری از این مراکز قرار گرفت.
ایشان همچنین در جمعه صمیمی کارکنان واحد رفسنجان حضور یافت و به سوالات ایشان پاسخ داد.

5.7.10.0
    V5.7.10.0