بازدید دكتر فداكار معاونت توسعه مدیریت و منابع انسانی دانشگاه آزاد اسلامی از واحد رفسنجان
بازدید دکتر فداکار معاونت توسعه مدیریت و منابع انسانی دانشگاه آزاد اسلامی از واحد رفسنجان

بازدید دکتر فداکار معاونت توسعه مدیریت و منابع  انسانی دانشگاه آزاد اسلامی از واحد رفسنجان

دکتر فداکار بهمراه دکتر منظری توکلی ریاست دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان در بدو  ورود به واحد رفسنجان به مناسبت هفته دفاع مقدس بر  مزار شهدای گمنام این دانشگاه حضور یافتند و با این شهدا تجدید میثاق کردند؛ و سپس در جمع کارکنان و در مسجد این واحد  به گفتگو صمیمی پرداختند و به آنها قول مساعدت ورفع مشکلات موجود را دادند.
ایشان همچنین از گلخانه های هیدروپونیک و آزمایشگاه کشت بافت واحد رفسنجان بازدید بعمل اوردند .
همچنین ایشان یاد آور شد ظرفیتهای بسیار خوبی در واحد رفسنجان وجود دارد و همچنین طرحهای بسیار خوبی که در حوزه درآمد غیر شهریه اتفاق افتاده و طرحهایی که انجام شده بسیار جالب است که انشالله کمکم خواهیم کرد که کارها پیشرفت بیشتری پیدا کند و حتما معرفی خواهیم کرد تا واحدهای دیگر هم استفاده کنند.

5.7.10.0
    V5.7.10.0