انجام طرح های پژوهشی جدید توسط دانشجویان فعال كارشناسی رشته شیمی كاربردی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رفسنجان
دکتر مژگان مسعودی مدیر گروه رشته شیمی کاربردی واحد رفسنجان توضیحات کوتاهی درباره این رشته و فعالیتهای در حال انجام دانشجویان این رشته داده است که با هم می خوانیم :

انجام طرح های پژوهشی جدید توسط دانشجویان فعال کارشناسی رشته شیمی کاربردی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رفسنجان

دکتر مژگان مسعودی مدیر گروه رشته شیمی کاربردی  واحد رفسنجان توضیحاتی درباره این رشته و فعالیتهای  در حال انجام دانشجویان این رشته داده است که با هم می خوانیم :

رشته شیمی کاربردی یک رشته علمی است و همان طور که از نامش مشخص است نسبت به زیر شاخه شیمی محض کاربرد بسیار بیشتری دارد. افرادی که این رشته را انتخاب می کنند از کار کردن با مواد شیمیایی مختلف لذت می‌برند و تهیه مواد جدید برایشان بسیار هیجان انگیز است. برخی از مشاغل اصلی که یک فارغ التحصیل رشته شیمی کاربردی می‌تواند داشته باشد عبارتند از:

۱_ ارائه خدمات در آزمایشگاههای کنترل کیفی

۲_ ارائه خدمات در کارخانجات و صنایع مختلف

۳_ سنتز مواد دارویی جدید.

ایران جزو رتبه های برتر در رشته شیمی بوده و سالانه مقاله های متعددی از طرف محققین ایرانی در این رشته در مجلات معتبر بین‌المللی چاپ می‌شود.

دانشگاه آزاد اسلامی واحد رفسنجان از سال ۹۸ تعدادی دانشجو در رشته شیمی کاربردی در مقطع کارشناسی جذب نموده و هم اکنون دانشجویان این رشته با انگیزه و اراده ای قوی در حال تحقیق و پژوهش بر روی تهیه ترکیبات آلی کاربردی و مفیدی در محیط آزمایشگاه هستند و تاکنون در این زمینه موفقیت های زیادی را کسب نموده اند.

با توجه به پتانسیل بالا و ظرفیت بسیار خوب آزمایشگاهی که در این واحد دانشگاهی فراهم است، امید است در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص اقتصاد مقاومتی و تولید علم در گام دوم انقلاب، بتوانیم قدم های موثری برداریم و در سال های آتی در مقاطع بالاتر نیز دانشجویان علاقمند را جذب نماییم.

5.7.10.0
    V5.7.10.0