جزییات و نحوه مصاحبه دوره دكتری تخصصی سال99 دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد.
جزییات و نحوه مصاحبه دوره دکتری تخصصی سال99 دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد.

دکتر علی باقری زاده معاون علمی واحد رفسنجان  گفت :جزییات و نحوه مصاحبه دکتری تخصصی سال 99 دانشگاه آزاد اسلامی و چگونگی انجام مصاحبه به شرح ذیل می باشد.

وی همچنین ضمن تبریک به داوطلبان آزمون دکتری تخصصی سال99 که در دانشگاه آزاد اسلامی به مرحله مصاحبه علمی راه یافته اند شیوه و چگونگی اجرای مصاحبه علمی این دوره به شرح ذیل می باشد:

1ـ با توجه به شرایط خاص شیوع ویروس کرونا و نظر به مصوبه شورای سنجش و پذیرش دانشـجو در دوره های تحصیلات تکمیلی مصاحبه سال جاری این دوره به صورت مجازی برگزار می شود.

2- داوطلبانی که بر اساس نتایج اولیه انتخاب رشته واجد شرایط دعوت به مصاحبه شده و تمایل به شرکت در این مرحله از ارزیابی علمی و تخصصی را دارند لازم است از ساعت 11 امروز یک شنبه 23 شهریور ماه لغایت ساعت 24 روز چهارشنبه مورخ 26 شهریور ماه با مراجعه به سامانه این مرکز به آدرس www.azmoon.org نسبت به انتخاب رشته (یا رشته های) مورد نظر خود جهت ثبت نام و حضور در مصاحبه علـمی اقدام کنند. عدم ثبت نام در سـامانه فوق در موعد مقرر به منزله انصراف از پذیرش خواهد بود.

3- داوطلبان در زمان ثبت نام جهت مصاحبه لازم است نسخه ای از سوابق علمی، آموزشی و پژوهشی خود را بر اساس فرمی که از از طریق سامانه فوق قابل دریافت است، تهیه و در قالب فایل pdf در زمان ثبت نام در سامانه بارگذاری کنند.

4- آن دسته از مربیان شاغل در دانشـگاهها و مؤسـسات آموزش عالی و دستگاههای اجرایی که متـقاضی اسـتفاده از این سهمیه در دانشگاه آزاد اسـلامی هستند، لازم است موافقت نامه محل خدمت خود را به همراه نسخه ای از آخرین حکم کارگزینی در قالب فایل pdf در مـحل در نظر گرفته شده در سـامـانه بارگذاری کنند. مربیان شـاغل در واحـدهای تابعه دانشگاه آزاد اسلامی نیازی به بارگذاری مدارک در این مرحله ندارند و سوابق آنها رأساً از مرکز جذب هیأت علمی سـازمان مرکزی دانشگاه استعلام خواهد شد.

5- از آنجایی که واحدهای دانشگاهی منتخب در سـطح کشور میزبان داوطلبان به منظور مصاحبه مجازی هستند لازم است داوطلبان بر اساس محل اقامت خود یکی از واحدهای دانشگاهی را به عنوان حوزه برگزاری مصاحبه علمی مجازی در سامانه انتخاب و ثبت کنند. مصاحبه کلیه رشته/گرایش های ثبت نامی فرد تنها در یک واحد دانشگاهی که توسط داوطلب انتخاب شده انجام خواهد شد و امکان ویرایش محل مصاحبه تا آخرین مهلت ثبت نام وجود دارد. واحدهای دانـشگاهی محل مصاحبه داوطلبانی که شـهر تهران را انتخاب نکرده اند در زمان اعلام تاریخ و زمان مصاحبه توسط مرکز سنجش، پذیرش و فارغ التحصیلی تعیین و اعلام خواهد شد.

6- تاریخ و زمان مصـاحبه در موعد مقرر توسـط مرکز سـنجش، پذیرش و فارغ التحصیلی اعلام خواهد شد.

7- حضور داوطلبان در واحد دانشگاهی منتخب به منظور شرکت مصاحبه علمی (به صورت مجازی) در تاریخ و زمان اعلام شده الزامی بوده و عدم حضور داوطلب در موعد مقرر به منزله انصراف از پذیرش خواهد بود

باقری زاده در پایان ضمن آرزوی موفقیت برای این عزیزان  متذکر شد، که دانشگاه آزاد اسلامی واحد رفسنجان 5 کلاس با تجهیزات سخت افزاری و نرم افزاری را برای انجام مصاحبه دکتری تخصصی سال 99 دانشگاه آزاد اسلامی  مهیا نموده است.

5.7.10.0
    V5.7.10.0