دستورالعمل ساماندهی برگزاری جلسات دفاع دانشگاه آزاد اسلامی ابلاغ شد

دستورالعمل ساماندهی برگزاری جلسات دفاع در نیمسال دوم 99-98 توسط معاونان علوم، مهندسی و کشاورزی و علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی ابلاغ شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی رفسنجان ، دکتر جواد علمایی معاون علوم، مهندسی و کشاورزی و دکتر عبدالحسین خسروپناه معاون علوم انسانی و هنر، «دستورالعمل ساماندهی برگزاری جلسات دفاع در نیمسال دوم 99-98» را به رؤسای استان ها، واحدها، مراکز آموزشی و معاونت آموزش های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی ابلاغ کردند.

در این دستورالعمل آمده است: برگزاری جلسات دفاع دانشجویان کارشناسی ارشد، دکتری حرفه ای و دکتری تخصصی، مشروط به تأیید شورای گروه آموزشی مربوط و استادان راهنما، مشاور مبنی بر برآورده شدن اهداف پروپوزال و ثبت اطلاعات پایان نامه و رساله در سامانه پژوهشیار استثنائاً تا تاریخ 99/8/15 بدون احتساب در سنوات تحصیلی و پرداخت شهریه ترم جدید بلامانع است.

در این دستورالعمل تأکید شده است که نمره و ارزیابی کیفی پایان نامه و رساله در کارنامه نیمسال دوم 99-98 دانشجو درج خواهد شد.

5.7.10.0
    V5.7.10.0