دیدار مسئول بسیج اساتید واحد رفسنجان با رئیس دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی رفسنجان، مسئول بسیج اساتید  واحد رفسنجان با رئیس دانشگاه دیدار کرد. در این دیدار محمد حسینی نسب ، مسئول سازمان بسیج اساتید واحد ،ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی خصوصا شهدای هشت سال دفاع مقدس ، گفت: ارتقای دانش اسلامی در دانشگاهها با توجه به امام راحل و رهبری، دانشگاه را مبدأ همه تحولات کرده، پس دانشگاهها باید در عرصه های علمی،استقلال و عدم وابستگی نشأت گرفته از دانش افزایی را حفظ نمایند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی رفسنجان ، با بیان اینکه یکی از کانون های مهم تمرکز دشمن در جنگ نرم دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی هستند، گفت: ترویج فضای آزاد فکری در دانشگاه ها باید روز به روز افزایش یابد.یکی از شاخصه های علاقه مندی ملت به حضرت امام (ره) اجتهاد و روحانی بودن ایشان بود.
حجه الاسلام و المسلمین امان الله علیمرادی با اشاره به اینکه امروز توانمندی کشورها بر اساس علمشان است نه سلاحشان، افزود: بنا به فرموده مقام معظم رهبری قدرت برتر، قدرت علم و فناوری است؛ بنابراین باید امروز با ظرفیت علمی که کشور ما دارد در سطح منطقه اول و در جهان شاهد پیشرفت روز افزون باشیم. اگر توفیقات علمی نبود قطعاً نمی‌توانستیم این چنین در مقابل کشورهای بزرگ هسته‌ای مقاومت کنیم.

در پایان مسائل و مشکلات اساتید بسیجی در دانشگاههای آزاد اسلامی رفسنجان مطرح و مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت.

5.7.10.0
    V5.7.10.0