دیدار رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان با رئیس دانشگاه آزاد اسلامی رفسنجان

حجت‌الاسلام والمسلمین مهدی حسنی  رییس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان با رییس دانشگاه آزاد اسلامی رفسنجان دیدار و گفت‌وگو کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی رفسنجان ،حجت‌الاسلام مهدی حسنی رئیس اداره تبلیغات اسلامی رفسنجان در دیدار با حجت‌الاسلام والمسلمین علیمرادی، رئیس  دانشگاه آزاد اسلامی رفسنجان اذعان داشت: سازمان تبلیغات اسلامی و دانشگاه با همکاری و همفکری می تواند در اجرای برنامه های فرهنگی و تبلیغی بسیار تاثیر گذار باشد.

حجت‌الاسلام والمسلمین حسنی ضمن تبادل نظر در رابطه با برنامه های فرهنگی با دانشگاه آزاد اسلامی درخصوص برگزاری  و اجرای گفتمان های دینی در دانشگاه آمادگی اداره تبلیغات اسلامی را در این زمینه اعلام کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر علیمرادی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی رفسنجان نیز در این دیدار گفت:  برنامه های فرهنگی و مذهبی دانشگاه ، در راستای اعتلای فرهنگی و دینی دانشگاهیان پیش بینی شده  و در رسیدن به این هدف تلاش گسترده ای را انجام خواهد  داد.

وی در پایان یادآور شد:   دانشگاه آزاد اسلامی رفسنجان مثل سنوات قبل آمادگی هر نوع همکاری فرهنگی و قرآنی در این زمینه را دارد.

گفتنی است، این دیدار 2 تیر ماه 99 در دانشگاه آزاد سلامی رفسنجان انجام شد.

5.6.6.0
    V5.6.6.0