گرامی داشت مقام شهید دكتر مصطفی چمران و بزرگداشت روز بسیج استادان

گرامی داشت مقام شهید دکتر مصطفی چمران و بزرگداشت روز بسیج استادان

بسم الله الرحمن الرحیم

إِنَّمَا یَخْشَی اللَّهَ مِنْ عِبَادِهِ الْعُلَمَاءُ ۗ إِنَّ اللَّهَ عَزِیزٌ غَفُورٌ
تنها از میان بندگان او، دانشمندان خدا ترسند. خداوند توانا و آمرزنده است.

امام خمینی رضوان الله تعالی علیه : "چمران در این دنیا شرف را بیمه کرد و در آن دنیا هم رحمت خدا را بیمه کرد؛ ما و شما هم خواهیم رفت. مثل چمران بمیرید."
رهبر معظم انقلاب امام خامنه ای دام ظله : " مرحوم شهید چمران حقاً یک نمونه و مظهری بود از آن چیزی که انسان دوست می‌دارد تربیت جوانان ما و دانشگاهیان ما به آن سمت حرکت بکند... در دانشگاه پرورش انسانِ در تراز شهید چمران لازم است."

۳۱ خرداد ۱۳۶۰، سالروز شهادت انسان‌ساز، دكتر مصطفي چمران سردار پرافتخار اسلام را به پيشگاه حضرت ولي‌عصر ـ ارواحنا فداه - و رهبر معظم انقلاب اسلامی (دام ظله) و همه مجاهدان راه حق و ملت ایران و به خاندان آن عزيز تسليت و تبريك عرض مي‌كنم.

روز بسیج استادان مبارک باد. خداوند به دانشگاهیان ما توفیق دهد که به شهید چمران اقتدا کنند.

مرام شهید چمران، اسلام ناب محمدی و آرمان او پيروزي حق بر باطل و حاکمیت توحید بود و در این راه، چون سربازی جان برکف، در جبهه‌هاي نبرد با باطل، در لبنان، در کردستان، در خوزستان، حماسه ها آفريد.

خداوند در قول و عمل او چشمه های حکمت را جاری ساخته بود، سخنش نافذ، عملش حرکت آفرین و در امر تعلیم و تربیت، معلمي متعهد و مربی ای انسان ساز، بود.

شهید چمران، به زخرف و زبرج دنیا، بی رغبت و از تعلقات دنیا، نام، نشان، آوازه، جاه و مقام، آزاد بود، دنیای او مزرعه و متجر آخرت بود.

اضداد صفات در او جمع بود، در عین لطافت و رقت و نازک‌مزاجی شاعرانه و عارفانه، در میدان جنگ با دشمنان اسلام، یک سرباز شجاع، سر سخت و سخت‌کوش بود.

چمران عزيز، با نور معرفت خدا و عقيده‌ي توحیدی خالص بدون گرایش و تعلق به دستجات و گروه‌هاي سياسي، بی هوا و هوس و بي‌هياهو و خودنمايي‌ شيطاني، جهاد را در راه خدا را از آغاز زندگي، شروع و با آن ختم كرد.

سلام بر چمران بزرگ، سرافراز زيست، سرافراز بذل جان کرد و به حق پیوست. اولیای عظیم الشان اسلام ، در پرورش چنين بزرگ مردانی و تقديم به ملت‌ها و توده‌هاي مستضعف افتخار مي‌كنند.

خدایا دستمان را بگير و از ظلمات جهالت و نفسانيت برهان و به راه حق هدایت فرما و ثابت قدم بدار و زندگی ما را چون زندگی شهید چمران و سرانجام او را به ما کرامت کن.

یاد شهید دکتر مصطفی چمران در جان ها ماندگار و مقام آن اسوه ی حسنه، گرامی و راهش پر رهرو باد.

امان الله علیمرادی نماینده مردم استان کرمان در مجلس خبرگان رهبری ۳۱ خرداد ۱۳۹۹

5.7.10.0