با حضور دکتر علی باقری زاده
جلسه شورای مدیران گروه های آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی رفسنجان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی واحد رفسنجان امروز 27 اردیبهشت ماه جلسه شورای مدیران گروه های آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی رفسنجان در محل سالن کنفرانس دانشکده حقوق  برگزار شد.

در این جلسه که با حضور مدیران گروه های آموزشی واحد رفسنجان و با هدف هماهنگی در امور آموزشی و تبادل نظر تشکیل گردید دکتر علی باقری زاده معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی رفسنجان در سخنانی ضمن تقدیر از عملکرد مدیران گروه های آموزشی و همکاران خود در اداره اموزش مجازی دانشگاه در طول نیمسال جاری اشاره کرد و گفت: بحمداله با تلاش هایی که صورت گرفت و بر اساس نیاز سنجی که در واحد انجام شد در بحث آموزش مجازی نسبت به ماه گذشته از رشد خوبی برخوردار بوده است. وی از حمایت ها و تلاش های و همیاری تمامی همکاران مجموعه در این زمینه قدردانی کرد

باقری زاده حرکت به سمت آموزش مجازی همراه با ارتقا کیفیت را لازم و از برنامه های آتی حوزه متبوع خود دانست. و از مدیران گروه های آموزشی نیز خواست تا در این زمینه طرح ها و ایده های خود را ارائه دهند.

باقری زاده برگزاری مرتب، مداوم و منظم جلسات مدیران گروه های آموزشی را در ارائه خدمات بیشتر به دانشجویان، هم اندیشی و تبادل افکار و نظرات و..را بسیار کارآمد و مهم ارزیابی کرد.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی واحد رفسنجان در بخش دیگری از سخنانش اجرای دقیق و کامل مقررات آموزشی و بخشنامه های ابلاغی سازمان مرکزی دانشگاه از سوی مدیران گروه ها و دیگر اعضای هیات علمی را بیش از پیش خواستار و بر آن تاکید کرد.

دکتر باقری زاده به نقش مشاوره ای مدیران گروه های آموزشی به دانشجویان هم پرداخت و خاطر نشان ساخت: دانشجویان به راهنمایی اساتید و بویژه مدیران گروه آموزشی خود نیاز دارند و این مشاوره ها و پاسخگویی های به دانشجویان توسط مدیران گروه ها در حل مشکلات دانشجویان و آرامش خاطر آنان نقش بسزا و تاثیر گذاری دارد وی از همکاران خود خواست همانند گذشته به این مهم بپردازند و این رویه را دنبال کنند.

در ادامه این نشست  دکتر باقری زاده معاون آموزشی واحد به دیگر محورهای مورد بحث در جلسه مدیران گروه های آموزشی و بویژه آئین نامه ها و بخشنامه هایی که از سال تحصیلی 99-98 تا کنون ابلاغ شده است اشاره کرد که در هر مورد مدیران گروه ها به بیان دیدگاه ها و نقطه نظرات خود پرداختند.

5.6.6.0
    V5.6.6.0