بازدید ریس آموزش و پرورش شهرستان از مدارس سما

حسین تقوی مدیر آموزش و پرورش شهرستان رفسنجان  از مدارس سما بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رفسنجان ، در ادامه روند حضور و بازدید از مدارس سطح شهرستان، حسین تقوی مدیر آموزش و پرورش این شهرستان به اتفاق تعدادی از همکاران اداری ،  از  مدارس سما و پروژه های پژوهشی و اقتصادی دانشگاه آزاد اسلامی بازید کرد.

مدیر  دستگاه تعلیم و تربیت آموزش و پرورش شهرستان در این بازدید ضمن بررسی وضعیت فضاهای آموزشی و کلاس های درس ، طی نشستی  از زحمات و تلاش های مدیران و معلمان این مدارس تقدیر و تشکر کرد.

تقوی در این بازدید ضمن تاکید بر تاثیر علم و دانش بر ذهن انسان ، افزود : دانش آموزان بعنوان آینده سازان مملکت ما باید در زمینه های مختلف آموزشی و تربیتی تلاش نموده و بتوانید قله های علمی را فتح نمایند.

وی افزود: با تعامل ، همکاری ، همدلی وهمزبانی می توان بر بسیاری از مشکلات غلبه نمود زیرا با تعامل سازنده می توان در تمامی زمینه ها از جمله: امور آموزشی، پرورشی و... موفق عمل نموده و با دیگران نیز ارتباط مؤثر برقرار نمائیم.

5.6.6.0
    V5.6.6.0