دکتر علیمرادی:
پیام تبریك روز استاد

الحمد لله رب العالمین و صلی الله علی محمد و آله الطیبین الطاهرین

سلام علیکم

مقام بلند معلم شهید آیت الله مرتضی مطهری، متفکر و اسلام شناس بزرگ مجاهد فی سبیل الله در عرصه ی مبارزه نظری و فکری و قلم و بیان؛ بزرگ مرزبان ایمان و فرهنگ و ارزش های اخلاقی؛

نظریه پرداز بلند مرتبه انقلاب اسلامی را گرامی می دارم.

۱۲ اردیبهت سالروز شهادت این شخصیت بزرگ که روز معلم و استاد نام‌گذاری شده است؛ فرصت مغتنمی است تا مقام و جایگاه اندیشه و اندیشمندان تکریم شود. صمیمانه‌ترین مراتب سپاسگزاری و قدردانی را به شما و جامعه علمی و دستگاه تعلیم و تربیت و پژوهش کشور، تقدیم می کنم.

امید است یکایک معلمان و اعضای محترم هیئت علمی که نقش بی‌بدیلی در ارتقای علم و عزت کشور دارند؛ با مشارکت فعال و روزافزون در طرح ایده‌های نو و تولید محصولات دانش‌بنیان، مشکلات کشور را رفع کرده و با اتکال به قدرت الهی و تلاش روز افزون افق‌های تازه‌ی عزت و اقتدار و سربلندی را بگشایند.

امان الله علیمرادی نماینده مردم استان کرمان در مجلس خبرگان رهبری

۱۱ اردیبهشت 1399