دانشگاه آزاد اسلامی با آموزش مجازی می‌تواند كیفیت آموزش را ارتقا دهد

دانشگاه آزاد اسلامی با آموزش مجازی می‌تواند کیفيت آموزش را ارتقا دهد

معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی رفسنجان گفت: دانشگاه آزاد اسلامی می‌تواند به‌عنوان بزرگترين دانشگاه حضوري جهان، از ابزار مجازي بهره بگيرد و کيفيت آموزش را ارتقا دهد‌.

پیام باقری زاده در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه، با اشاره به تعطیلی دانشگاه‌ها به دلیل شیوع ويروس کرونا در کشور اظهار کرد: مشکل به وجود آمده براي آموزش عالي يك تهديد است ولي با درايت و خلاقيت مي‌توان تهديدها را به فرصت تبديل كرد.

وی افزود: این تهدید، ما را به تمرین و ورود به آموزش مجازي سوق داده و به‌نوعي فرصتي تاريخي براي دانشگاه آزاد اسلامي محسوب مي‌شود؛ اين دانشگاه با تعداد بالاي دانشجو مي‌تواند به تدريج بزرگترين حجم داده‌هاي آموزشي را در بستر مجازي ارائه دهد و به‌عنوان بزرگترين دانشگاه حضوري جهان از ابزار مجازي بهره گرفته و کيفيت آموزش را ارتقا دهد

معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی  واحد رفسنجان با بیان اینکه ظرف مدت کوتاهي امکانات دانشگاه در جهت آموزش مجازي بسيج شده و به تدريج در حال توسعه است، گفت: آموزش مجازي براي تعداد بالاي دانشجويان دانشگاه آزاد اسلامي کار ساده‌اي نيست اما اميدواريم با مشاركت دانشگاهيان اين موضوع را گسترش دهيم كه تجربه‌اي بسيار ارزشمند براي آينده است.

5.6.6.0
    V5.6.6.0