پیام تبریك رئیس دانشگاه به مناسبت فرا رسیدن ماه مبارك رمضان
یک بار دیگر رمضان، ماه...

حجه الاسلام والمسلمین دکتر علیمرادی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رفسنجان  با ارسال پیامی، حلول ماه مبارک رمضان را به جامعه دانشگاهی  تبریک گفت.
به گزارش روابط عمومی ، درپیام دکترعلیمرادی آمده است:
یک بار دیگر رمضان، ماه عبادت‌، ماه برکت‌ و ماه بندگی‌‌های خالصانه و عاشقانه فرا رسید و هنرمند آسمان و زمین فرصت ورود در بهترین ماهش را بر ما عطا گردانید تا با بهره‌مندی از آموزه های جانبخش دینی و تأسی از سیره پیامبراعظم‌‌‌(ص) و ائمه اطهار‌(ع) بتوانیم غبار تن را در زلال چشمه‌های پر برکت این ماه بیاراییم و از حضور لحظه‌های ناب نیایش و سجاده‌هایمان لذت مهمانی پروردگار را درک کنیم.
خداوند منان را شاکریم که توفیق و عنایت بندگی و عبادت در ماه مبارک رمضان را بار دیگر در سرنوشت مان عطا فرمود و فرصتی فراهم آورد تا با روزه‌داری در ماه تهذیب و تزکیه نفس با یاری از درگاه مهر بی‌نهایتش به آرامش معنوی دست یابیم.
باشد که در پرتو الطاف پرودگار متعال، در لحظات ارزشمند تفکر و تامل در این ماه عزیز، فرصتی فراهم آید تا به ارزش والای انسانی نزدیک‌تر شده و ره‌توشه‌ای ارزشمند برای خدمت خالصانه و بی‌دریغ به خلق خدا را کسب کنیم.
امید دارم همواره چشمه‌سار رحمت الهی بر فضای جان و دل مان جاری مانده، توفیق بهره‌مندی از فیوضات این ماه پر خیر و برکت در سال‌های آینده نیز نصیب مان شود.
درپایان فرارسیدن ماه مبارک رمضان، ماه عبادت های عاشقانه و نیایش‌های عارفانه و بندگی خالصانه را به دانشگاهیان عزیز تبریک گفته، قبولی طاعات و عبادات شما عزیزان را از درگاه خداوند باری تعالی مسئلت می کنم.

5.6.6.0
    V5.6.6.0