راه اندازی آموزش مجازی

به گزارش روابط عمومی - در جلسه ای که صبح امروز 14 اسفند ماه در اتاق معاونت علمی تشکیل گردید . دکتر باقری زاده معاونت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رفسنجان گفت:  این روزها که به دلیل شیوع ویروس کرونا کلاس های آموزشی تعطیل شده‌اندجهت  جایگزینی کلاس‌های آموزشی و  تبدیل تهدیدها به فرصت آفرینی، دانشگاه بر آن شد تا با بهره گیری  از روش های متنوع و موثر بر بستر رسانه های الکترونیکی، دیداری و شنیداری، فرآیند یادگیری رسمی را استمرار داده و بسترهای لازم برای مشارکت فعال، سازنده و بهره مندی دانشجویان در این شرایط مهیا سازند.

دکتر باقری زاده به اهداف طرح یاد شده اشاره می کند که عبارتند از: ایفای مسوولیت اجتماعی در برابر دانشجویان ، استمرار فرایند یادگیری در همه زمان ها، تعامل سازنده استاد و دانشجو در فرآیند رسمی یادگیری در فضای مجازی ، انجام رسالت دانشگاه در برابر دانشجویان در هر شرایط، غنی سازی اوقات دانشجویان، آرامش بخشی و بالا بردن انگیزه و امید برای مواجهه با شرایط خاص و بحرانی

معاونت علمی واحد اظهار کرد :  در این جلسه کارگروه آموزش مجازی تشکیل گردید و عظیم محمد خانی معاون سما واحد رفسنجان به عنوان مدیر آموزش غیر حضوری تعیین گردید و مقرر شد مدیر گروه ها مباحث آموزشی را به اداره آموزش ارائه نمایند تا از طریق ساز و کار مجازی در اختیار دانشجویان قرار گیرد

وی در بخش پایان اشاره کرد: دانشجویان می توانند برای دروس عمومی گروه معارف با توجه به تعطیلات اضطراری دانشگاهها، از تاریخ 11 اسفندماه98 لغایت 15 فرودین‌ماه 99 با ورود به سامانه آموزش مجازی دانشگاهیان " دوره ویژه تعطیلات اضطراری دانشگاه" درس مجازی را بگذرانند و جهت اطلاعات بیشتر وب سایت https://ec.nahad.ir  مشاهده نمایند.

به گزارش روابط عمومی واحد کلاس های آموزشی  طی هفته گذشته به علت شیوع ویروس کرونا تعطیل شد و این تعطیلی  با اعلام ستاد ملی مقابله با کرونا به مدت یک هفته دیگر ، تمدید می‌شود.

5.6.6.0
    V5.6.6.0