سمینار آموزشی انرژی شناسی نماز
اولین سمینار آموزشی انرژی شناسی نماز، در سالن فرهیختگان دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی ، حجه الاسلام و المسلمین دکتر علیمرادی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رفسنجان در مراسم افتتاحیه این سمینار گفت: هدف از برگزاری سمینار آموزشی انرژی شناسی نماز این است که فرهنگ نماز و نمازخوانی را در دانشگاه نهادینه کنیم.
وی افزود: وجود فرهنگ نمازخواندن در افراد از خانواده ها منشا می گیرد و در مدرسه و دانشگاه تقویت می شود.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی  گفت: دلیل توجه ویژه ما به نماز به دو دلیل جلوگیری از فحشا و منکر در جامعه و نیز تقویت حس تعلق و هویت است.
دکتر علیمرادی با بیان اینکه بر اساس آیات قرآن، نماز افراد را از فحشا و منکر باز می دارد، افزود: اگر فحشا و منکری در جامعه دیده می شود به دلیل این است که نماز را جدی نگرفته ایم.
وی اظهار کرد: به نظر من هدف عمده دانشگاه، تربیت نسلی متعهد به کشور است که این افراد خود می توانند مشکلات دانشگاه و جامعه را حل کنند و این امر با توجه به نماز میسر می شود.
حجت الاسلام و المسلمین علیمرادی در ادامه گفت: در گذشته جوانان از نماز فراری بودند اما امروزه پیشنهاد کننده چنین سمینار هایی هستند که این از برکات انقلاب است.

5.6.6.0
    V5.6.6.0