بازدید پرسنل از روند اجرایی عملیات ساخت پروژه های عمرانی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، اعضای هیات رئیسه و جمعی از مدیران و پرسنل دانشگاه با حضور در محل پروژهای عمرانی دانشگاه ضمن بازدید، در جریان پیشرفت روند اجرایی عملیات ساخت پروژ ها قرار گرفتند.

دکتر علیمرادی، رییس دانشگاه در این بازدید در سخنان کوتاهی ضمن ابراز رضایت از میزان پیشرفت عملیات ساخت پروژه های عمرانی دانشگاه و تاکید بر افزایش سرعت، دقت و کیفیت در اجرای این پروژه ها به صورت توام، اظهار امیدواری کرد: انشاءالله با پیگیری های مستمر و تخصیص و تحقق بودجه های عمرانی در سال جاری شاهد اتمام و بهره برداری از پروژه های در حال ساخت باشیم .

شایان ذکر است: در این بازدید اعضای هیات رئیسه دانشگاه با حضور در محل پروژه های مجموعه گلخانه های هیدروپونیک ، مرکز کشت بافت گیاهی و نیروگاه خورشیدی 100 کیلو واتی از نزدیک در جریان پیشرفت عملیات ساخت این پروژه ها قرار گرفته و از تلاش های مجموعه مدیریت امور فنی دانشگاه تشکر نمودند.

5.6.6.0
    V5.6.6.0