پیام ریاست دانشگاه آزاد اسلامی واحد رفسنجان در پی شهادت سردار بزرگ و پرافتخار؛ حاج قاسم سلیمانی
انا لله و انا الیه راجعون

حاج قاسم سلیمانی سردار بزرگ و پرافتخار اسلام به مولایش اباعبدالله الحسین سیدالشهداء علیه السلام ملحق گردید.

پاداش مجاهدات عاشقانه و مبارزات شجاعانه با شیاطین عالم و مزدودان آنان، و سالها تضرع و التماس و طلب شهادت در راه خدا، مقام ” عِندَ رَبِّهِمْ یُرْزَقُونَ ” است.

اسلام ناب محمدی افتخار می کند که در این روزگار در مکتب امام خمینی معلم جهاد و شهادت چنین بزرگانی تربیت شده اند.

ریختن خون پاک او به دست سردمدار کفر و استکبار و اشقی الاشقیا در این روزگار آن هم در یک عملیات تروریستی نشانه این است که استکبار همه موجودی خود را در خطر می بینند.

دوستان و دشمنان بدانند با شهادت این علمدار مقاومت، مجاهدی دیگر علم را بر می دارد و به حول و قوه‌ی الهی خط جهاد مقاومت با انگیزه‌ی مضاعف ادامه خواهد می یابد و پیروزی قطعی در انتظار مجاهدان این راه مبارک است.

شهادت این مرد بزرگ را به پیشگاه حضرت بقیه‌الله‌ارواحناه‌فداه و به رهبر عزیز انقلاب حضرت آیت الله العظمی امام خامنه‌ای و مقاومت امت اسلامی و به ملت ایران و مردم نجیب استان کرمان دوستان و ارادتمندان و همرزمان ایشان تسلیت عرض می کنم.

خدای متعال به همسر گرامی و فرزندان عزیز و دیگر بستگان ایشان تسلی دهد و صبر جمیل و اجر جزیل کرامت فرماید.
امان الله علیمرادی نماینده مردم استان کرمان در مجلس خبرگان رهبری

سیزدهم دی ماه 1398