مراسم گرامی داشت روز پژوهش
حضور امام جمعه و فرماندار شهرستان در مراسم گرامی داشت روز پژوهش

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رفسنجان،  جشن پژوهشی عصر روز سه شنبه 26 آذر ماه  با حضور حجت الاسلام والمسلمین اصغر عسکری امام جمعه و آقای دکتر مجید فصیحی هرندی فرماندار شهرستان و  جمعی از فعالان عرصه دانش و پژوهش در سالن فرهیختگان واحد برگزار شد.

در این مراسم در ابتدا حجه الاسلام و المسلمین دکتر علیمرادی ریاست دانشگاه آزاد اسلامی  هفته پژوهش را تبریک گفت و در شان پژوهشگران ایراد سخنرانی نمود.

دکتر باقری زاده معاون علمی و پژوهشی واحد گفت: فرهنگ پژوهش باید به گونه ای در جامعه نهادینه  شود که هیچگونه کار بدون پژوهش اتفاق نیفتد وی تصریح کرد : پژوهش بایددرجامعه  مستمر باشد ولحظه ای راکد نماند در ادامه معاون علمی و پژوهشی واحد خبر از برگزیده شدن 2 تن از اعضای هیئت علمی واحد رفسنجان، سرکار خانم دکتر حسن زاده در رشته کشاورزی و جناب آقای دکتر مهدی باقری زاده در رشته کامپیوتر به عنوان پژوهشگر برتر  استان داد.

در ادامه امام جمعه شهرستان از ویژگی های پژوهشگر برتر را در ابتدا هدفمندی پژوهشگر دانست و ادامه داد : پژوهشگر بایستی از اعتماد به نفس بالایی برخوردار باشد و همچنین یک پژوهشگر باید  جرات و جسارت بالایی داشته باشد تا  بتواند  از نظریه خود دفاع کند.

5.7.10.0
    V5.7.10.0