پیام حجه الاسلام دكتر علیمرادی به مناسبت یوم الله 13 آبان

متن پیام حجه الاسلام و المسلمین دکتر علیمراددی به مناسبت یوم الله 13 آبان

این روز و اتفاقات آن برای همه ایرانیان قدر و منزلت والایی داشته تا جایی که یکی از مهمترین افتخارات ملی ما به حساب می آید و بنابراین وظیفه داریم در این روز با مشت هایی گره کرده، انزجار خود را از جامعه سلطه، استعمار و استکبار جهانی اعلام نموده و آمادگی حداکثری و وحدت همیشگی خود را در راه حفظ و پاسداری از ارزش های نظام اسلامیمان به نمایش بگذاریم.

دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رفسنجان ضمن اعلام همبستگی با آرمان‌ها والای حضرت امام(ره) و رهبر فرزانه انقلاب(مدظله العالی) و نیز گرامیداشت یاد و خاطره شهدای عظیم الشأن انقلاب اسلامی، همگام با  آحاد مردم عزیز استان فرهنگی و شهیدپرور رفسنجان در مراسم راهپیمایی روز ملی مبارزه با استکبار جهانی، حضوری پرشور و حماسی داشته و هوشیاری خود را در جهت خنثی نمودن توطئه های دشمنان فریاد می زنند.

اینجانب ضمن تبریک این روز آسمانی به همه دانش آموزان و دانشجویان آینده ساز کشورمان به ویژه دانشجویان تلاشگر دانشگاه آزاد اسلامی، سربلندی، توفیقات روز افزون، سلامتی و عاقبت به خیری همگان را از خداوند منان مسئلت می نمایم.

5.6.6.0
    V5.6.6.0