عنوان : بیانیه شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه های رفسنجان
تاريخ :
 ۱۳۹۸/۱۰/۱۵

بسم رب شهدا و الصدیقین

امروز قلب هر آزادی خواه در جهان بدرد آمد.مسلما تاریخ ایران، هرگز این روز را فراموش نخواهد کرد ، چراکه یکی از بهترین و ارزشمند ترین فرزندان ولایی خود را از دست داده است. شهید سر افراز حاج قاسم سلیمانی تا زمانی که زنده بود ،به لطف خدا مایه خیر برای این انقلاب و نظام و ستمدیدگان جهان بود و مطمئنا با شهادت خود نیز ، زمینه تحقق ظهور امام زمان (عج) را تسریع نموده و از طرفی استکبار جهانی، بخصوص آمریکای جنایتکار و دوستدارانش با این کارشان؛ نابودی زود هنگام خود را خواستار شدند ، که مسلما دوستداران حاج قاسم ، انتقام تمام ظلم هایی که این جنایتکاران در طول حیات خود مرتکب شده اند را، بزودی خواهند گرفت.

با شهادت سردار رشید اسلام حاج قاسم سلیمانی ، مسلما دیگر حجت بر همگان تمام شد و مطمئنا دیگر بر هیچکس، جنایات و دشمن ستیزی آمریکای ظالم برکسی پوشیده نیست و ان شالله که مسولین داخلی من جمله رئیس جمهور ، وزیر خارجه ، نمایندگان مجلس و سایر مسولین داخلی؛ فکر مذاکره با آمریکای جنایتکار را از ذهن خود دور و به فکر توان داخلی باشند و در پایان ما دانشجویان بسیجی اعلام میداریم راه و تفکر شهید سلیمانی را ادامه میدهیم و همچون ایشان ، تا آخرین قطره خونمان سرباز ولایت بمانیم و تمام تلاش خود را ، در جهت زمینه سازی ظهور امام زمان (عج) بکار گیریم تا این نظام و انقلاب بدست صاحب اصلی خود برسد.

شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه های رفسنجان