كمك‌رسانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رفسنجان به سیل زدگان جازموریان و زهكلوت

کمک‌رسانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رفسنجان به سیل زدگان جازموریان و زهکلوت

کمک های غیر نقدی دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رفسنجان به سیل زدگان جازموریان و زهکلوت اهدا شد.

به گزارش  روز سه شنبه روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رفسنجان، به دنبال وقوع سیل و آب‌گرفتگی در برخی نقاط جنوب استان کرمان.و با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری برای یاری‌رساندن دستگاه‌های دولتی و مجموعه‌های مردمی به سیل‌زدگان و جلوگیری از خسارت‌های بیشتر، اعضای هیأت علمی، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رفسنجان با رعایت نکات بهداشتی  همسو با سایر اقشار مردم کمک های  غیرنقدی خود را که 550 بسته مواد غذایی و بهداشتی شامل مواردی از قبیل  برنج ،سویا ،روغن مایع،تن ماهی،مواد شوینده بهداشتی بود را در شبانگاه 5 فروردین به مردم ولایت مدار  سیل زده جازموریان و زهکلوت ارسال کردند .

لازم به ذکر است در خصوص این امر خدا پسندانه مبلغ 300میلیون ریال از بودجه فرهنگی واحد در  جهت کمک به سیل سیل زدگان جازموریان و زهکلوت تخصیص یافت.