مشاركت كاركنان و معاونین در طرح های اقتصادی دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رفسنجان، برنامه روز گلخانه با موضوع رسیدگی به وضعیت داشت  بوته های گوجه فرنگی با حضور معاونین ، کارکنان و چند تن از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رفسنجان در روزهای سه شنبه و چهارشنبه 27 و 28 اسفند 98 در سالن A مجتمع گلخانه های هیدرو پونیک ‌ واحد رفسنجان که شامل 11000 بوته گوجه فرنگی بود ،برگزار شد.

در ابتدای این برنامه حسین محمد بیگی معاون توسعه مدیریت و منابع واحد با ارائه توضیحاتی به آموزش روش های هرس و حائل گذاری بوته های گوجه فرنگی به کارکنان پرداخت.

حسین محمد بیگی اظهار داشت : در این روز کارکنان واحد رفسنجان ضمن هرس بوته ها از تجربیات یکدیگر در ارتباط با هرس استفاده نمودند.

وی افزود : هدف از برگزاری این برنامه  ایجاد همدلی در بین کارکنان واحد و همچنین ارتقاء سطح دانش و مهارت کارکنان در هرس اصولی و نحوه حائل گذاری بوته های گوجه فرنگی می باشد.