ساخت فضاهای جدید ورزشی در دانشگاه

به گزارش روابط عمومی، دکتر علی باقری زاده معاون علمی و پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رفسنجان ، ضمن تبریک ایام ولادت حضرت علی (ع)  خبر داد : زمین چمن مصنوعی دانشگاه  که با ابعاد 2700 مترمربع و اعتبار 800 میلیون تومان، در سال ۱۳۹۸ احداث شده به بهره‌برداری رسید.

معاون علمی واحد از تلاش‌های تیم مدیریتی دانشگاه رفسنجان برای ارتقای کیفیت زیرساخت‌های ورزشی دانشگاه  و ساخت فضاهای جدید ورزشی در این دانشگاه، قدردانی کرد.

باقری زاده  ادامه داد: عملیات ساخت این طرح ورزشی از تابستان سال 98 آغاز و پس از حدود6 ماه در هفته جاری به بهره برداری رسید.

وی اظهار داشت: کاربری این زمین چمن، برگزاری مسابقه‌های فوتبال، آمادگی جسمانی، برگزاری مسابقات همگانی متنوع و برگزاری کلاس های گروه تربیت بدنی ویژه برادران و مدرسه سما است.