نخستین جلسه ستاد پیشگیری و مقابله با كرونا

نخستین جلسه ستاد پیشگیری و مقابله با کرونا با حضور هیئت رئیسه و برخی از مدیران دانشگاه به‌منظور پیشگیری و مقابله با کرونا در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رفسنجان تشکیل شد.

به گزارش روابط عمومی؛ اولین جلسه ستاد پیشگیری و مقابله با کرونا صبح امروز شنبه سوم اسفندماه سال جاری با حضور هیئت رئیسه، مدیران آموزش، پژوهش، دانشجویی، تاسیسات، پشتیبانی، روابط عمومی و نماینده شورای صنفی دانشجویان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رفسنجان  تشکیل شد .
در این جلسه پیشنهادات و راههای پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا مورد بحث و بررسی قرار گرفت از جمله مصوبات این ستاد، می توان به لغو کلیه رویدادها، همایش‌ها و برنامه‌های جمعی دانشگاه و لغو الزام ثبت اثر انگشت برای کارکنان دانشگاه اشاره کرد. ضمنا سایر موارد که در این جلسه به تصویب رسید متعاقبا اعلام می‌شود.