مقدمات سفر دكتر طهرانچی به دانشگاه آزاد اسلامی واحد رفسنجان به طور كامل مهیاست

به گزارش روابط عمومی واحد رفسنجان: در بازدیدی که با حضور مسئول سیاسی و فرهنگی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه  آزاد اسلامی  و نماینده دفتر ریاست کل دانشگاه آزاد اسلامی در تاریخ یکشنبه 4 اسفند ماه جهت آماده سازی مقدمات سفر دکتر طهرانچی ریاست دانشگاه آزاد اسلامی صورت گرفت . معاون علمی و پژوهشی  واحد رفسنجان  با اشاره به سفر ریاست عالی دانشگاه آزاد اسلامی به واحد رفسنجان، گفت: شرایط و مقدمات کامل سفر  دکتر طهرانچی به رفسنجان به طور کامل مهیا شده است.و امیدوارم به زودی در این زمینه تصمیم گیری شود.

دکتر باقری زاده روز یکشنبه اظهار کرد: این سفر فواید و عواید بسیاری برای واحد رفسنجان به خصوص در خصوص طرح های نوآوری و فن آوری دارد.

وی گفت: هماهنگی های لازم جهت افتتاح طرح های مجتمع گلخانه های هیدرو پونیک ،مرکز کشت بافت گیاهی و نیروگاه 100 کیلو واتی  ، انجام شده است.

در آخر دکتر باقری زاده گفت : در این سفر دکتر طهرانچی از طرح های اجرا شده بازدید خواهد کرد و در جلسه تخصصی معرفی توانمندی‌ها و عملکرد دانشگاه آزاد اسلامی واحد رفسنجان حضور خواهد یافت.

.