با همکاری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد :
اولین نمایشگاه پوستر اسماء الهی

به گزارش روابط عمومی آیین افتتاح نمایشگاه پوستر اسماء الهی به همت دانشگاه آزاد اسلامی با حضور رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ، و جمعی از مسئولین با 39 اثر از 17 دانشجو و دو استاد درتاریخ چهارشنبه 4 دی ماه در نگار خانه فرهنگ برگزار گردید.

این نمایشگاه نتایج خروجی ورکشاپ دو روزه تایپوگرافی با شیوه های آزاد نوشتاری هست که در اردیبهشت سال ۹۸ با حضور استاد حاجی محمدی فریمانی برگزار شدکه به انتخاب ایشان ۳۹ اثر وارد نمایشگاه شد.

پوستر ها همگی با موضوع اسما الهی و با تکنیک ها و شیوه های مختلف آزاد نوشتاری و فی البداهه اجرا شده .

شرکت کنندگان از اساتید و دانشجویان هنر وغیر هنر دانشگاه آزاداسلامی واحد رفسنجان و سایر دانشگاه ها و چند تن از اعضای انجمن هنرهای تجسمی شهرستان رفسنجان می باشد.

اسامی شرکت کنندگان :پریسا یحیوی-حدیث شریفی-گلناز عرب-فاطمه پور غلام علی-الهه بافتی-ندا میرزایی-آسیه رضایی-هانیه سیاهکوهی-نسترن یاسری -شبنم حاج احمدی-رضوان حکیمی پور-یاسمن یاسری-میمنت امیری-محدثه عابدینی-فروز رحیمی-فاطمه حاج حسینی-فاطمه رضازاده-حمیده رنجبر-مهناز زرندی-هنرهای تجسمی-مهدیه شهید زاده-مهدیه کاظمی- مهشید حسنی می باشد.

این نمایشگاه تا جمعه 98/10/6 پابرجاست.