نخستین كارگاه پیش همایش "وقف در فرهنگ رضوی" با عنوان " وقف، مبانی فقهی و دینی" دردانشگاه آزاد اسلامی واحد رفسنجان برگزار شد .

دکتر سید مهدی احمدی موسوی دبیر علمی همایش به تبیین و معرفی همایش پرداخت وگفت:

در پرتوی ارتقاء علمی با همکاری و هماهنگی نهادهایی چون سازمان اوقاف و امور خیریه و استان قدس رضوی در صدد برگزاری همایشی با عنوان " وقف در فرهنگ رضوی" بوده ایم  ،  اقدامات اجرایی و عملی را در تابستان امسال شروع و خوشبختانه در این روز شاهد به بارنشستن اولین کارگاه  پیش همایش با عنوان "وقف و مبانی فقهی و دینی " بودیم که با حضور دانشمندان ارجمند  دکتر علی عارفی و دکتر امان الله علیمرادی  به نحوه مطلوبی ارائه می گردد . شایان ذکر است که این کارگاه نمونه ای از سلسله کارگاه های چهارگانه پیش بینی شده در این همایش تا پایان سال می باشد که امیدواریم  از ماه جاری تا پایان سال سه کارگاه دیگر علمی و دانش افزایی را جهت ارتقاع همایش در دانشگاه ارائه دهیم .

در ادامه گارگاه حجت السلام و المسلمین دکتر علی عارفی نماینده ولی فقیه در دانشگاه های علوم پزشکی استان کرمان به ایراد سخنرانی در خصوص وقف ، مبانی فقهی و دینی پرداخت، وی ضمن تبیین جایگاه وقف در اسلام و تاثیرات آن در جامعه گفت : اگر اصل وقف، امضایی و احکام توصلی است ، می شود ماهیت وقف را امروز به شیوه های نوین نو آفرینی کرد .

دکتر علیمرادی  در ادامه ضمن تقدیر و تشکر از حضور جناب آقای عارفی  به تبیین مشخصات با ویژگی های کلی همایش پرداخته و اظهار داشته اند که : کار شبانه روزی  دستندرکاران اجرایی و علمی این همایش هم اکنون در اولین کارگاه به  بار نشسته که انشاا... شاهد باروری بیشتر آن در کارگاه های بعدی خواهیم بود .

همایش ملی (وقف در فرهنگ رضوی) در خرداد ماه 99 به میزبانی دانشگاه ازاد اسلامی رفسنجان برگزار خواهد شد .