مراسم اختتامیه نمایشگاه تربیت بدنی

مراسم اختتامیه نمایشگاه تربیت بدنی

مراسم پایانی چهارمین دوره نمایشگاه دستاورد های علمی و عملی اساتید و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی امروز با حضور مسؤولان دانشگاه برگزار شد.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی: در این مراسم که صبحگاه یک شنبه 19 آبان ماه در دانشکده فنی و باحضور دکتر علیمرادی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و معاونین ایشان برگزار شد، از اساتید و دانشجویان برگزیده تقدیر بعمل آمد.

دکتر علمرادی در این مراسم ضمن تشکر و قدردانی از  تمامی دست اندرکاران برگزاری این نمایشگاه، عنوان کرد: الان فرصتی دست داده تا بتوانیم از خدمات و زحمات این بزرگواران تجلیل و تقدیر کنیم. اینجانب با  آرزوی بهروزی و موفقیت برای همه همکاران گرامی، امید دارم با همکاری و همراهی یکدیگر، بتوانیم در مسیر رشد و اعتلای سلامت کشور و خدمات رسانی به جامعه کوشا باشیم.

چهارمین دوره نمایشگاه تربیت بدنی که از 12 آبان در دانشکده فنی آغاز به کار کرد و امروز 19 آبان به کار خود پایان می‌دهد.