چهارمین نمایشگاه دست آورهای علمی و عملی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رفسنجان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رفسنجان، چهارمین نمایشگاه دست آوردهای علمی و عملی دانشجویان واحد رفسنجان  به همت انجمن علمی تربیت بدنی در دانشکده فنی  در 14 آبان ماه راه اندازی گردید .

دکتر علی باقری زاده معاون علمی واحد در مراسم افتتاحیه گفت: ورزش از جمله روش های مهم تکامل جسمانی ، روانی و اجتماعی محسوب می شود زیرا شرکت درفعالیت های ورزشی افراد را به هم نزدیک می کند راه ها و فرصت های بسیاری را برای ماهر شدن در اجتماع فراهم می آورد و به طور کلی یک فرآیند آموزشی در ابعاد مختلف فرهنگی و اجتماعی برای فرد ایجاد می کند .

هادی ستوان دبیر نمایشگاه  هدف این نمایشگاه را معرفی دستاوردهای  دانشجویان و اساتید و

همچنین معرفی رشته های ورزشی در کنار ایجاد شور و نشاط در محیط دانشگاه به همراه  ارتباط  جامعه دانشگاهی و جامعه ورزشی در سطح شهرستان جهت ارتقا سطح علمی و عملی ورزشکاران بوده دانست.

هادی ستوان در ادامه گفت: در این مراسم اقای علی کریمی از دانشجویان تربییت بدنی واحد اقدام به شکستن رکورد" شکستن سنگ بروی بدن" کردند که با موفقیتت انجام شد.

وی اشاره کرد : در پایان مراسم هم مراسم شو اسب در حضور مسولین و دانشجویان انجام شد.