بازدیدی از چند پروژه عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رفسنجان
بازدیدعلیرضامنظری توكلی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان از چند پروژه عمرانی واحد رفسنجان

بازدیدی از چند پروژه عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رفسنجان و اولین مرکز کشت بافت و سرای فناوری و نو آوری  پسته و خرما در دانشگاه آزاد اسلامی

دکتر علیرضا منظری توکلی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان با استقبال رئیس واحد رفسنجان (حجه الاسلام و المسلمین دکتر علیمرادی) در روز دو شنبه، 13 آبان ماه 98 وارد رفسنجان شد تا از چند پروژه زیرساختی و عمرانی و اولین مرکز فناوری و نو آوری کشت بافت پسته و خرما در دانشگاه آزاد سلامی  در واحد رفسنجان، بازدید کند.

دکتر علیرضا منظری توکلی بازدید خود از دانشگاه آزاد اسلامی واحد رفسنجان را با حضور در مزار دو شهید گمنام این دانشگاه و ادای احترام به مقام شامخ شهیدان شروع کرد.

دکتر علیمرادی توضیحات لازم را در رابطه با پروژه های عمرانی و زیرساختی و اولین مرکز فناوری و نو آوری کشت بافت پسته و خرما در دانشگاه آزاد سلامی  در واحد رفسنجان داد.

پروژه هایی که توسط رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان بازدید شد به این شرح است:

• گلخانه 13000 متری هیدرو پونیک
  • مرکز کشت بافت
  • مرکز آموزشی و فرهنگی سما
  • مرکز انرژی های تجدید پذیر

در نهایت رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان از زحمات و تلاش های شبانه روزی مجموعه پرسنل  و ریاست و معاونت علمی واحد رفسنجان تقدیر و تشکر نمود.