فعالیت دانشجویان بورسیه
نشا کاری دانشجویان رشته های کشاورزی ( باغبانی و گیاه پزشکی ) توسط دانشجویان بورسیه

8 مهر ماه در گزارش روابط عمومی

دکتر حسنی مدیر گروه کشاورزی دانشگاه ازاد اسلامی واحد رفسنجان گفت:

پر کردن سینی های کاشت بذر گوجه فرنگی  ،  در 3 نوبت انجام پذیرفت در هر نوبت 12000 بذر کاشت می شود  و در نهایت بذر ها پس از 30 روز  به گلخانه اصلی  انتقال می یابد.

دکتر حسنی اشاره کرد : در حال حاضر 22 نفر دانشجو بورسیه جذب شده اند که  کلیه امور مربوطه به کاشت و داشت توسط این دانشجویان و با مشاوره افراد متخصصان در این زمینه انجام می پذیرد .

مدیر گروه کشاورزی واحد تصریح کرد: بورسیه خود یکی از عوامل افزایش علاقمندی به رشته های کشاورزی و افزایش تعداد دانشجو در این رشته ها در دانشگاه بوده بطور ی که دانشجویان بورسیه هزینه و شهریه ای پرداخت نمی نمایند و در قبال آن در گلخانه و مرکز کشت بافت فعالیت نموده و علاوه بر اینکه از پرداخت شهریه معاف می باشند در زمینه ها کشاورزی حرفه هایی نیز کسب مینمایند .

دکتر حسنی در ادامه گفت:امیدواریم که این اقدام دانشگاه موجب افزایش انگیزه دانشجویان و افزایش تعداد دانشجو در سال های اینده در این واحد دانشگاهی گردد.