جشن استقبال از دانشجویان ورودی جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد رفسنجان

جشن استقبال از دانشجویان ورودی جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد رفسنجان

به گزارش روابط عمومی واحد، مراسم معارفه دانشجویان ورودی جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد رفسنجان در سالن آمفی تئاتر دانشگاه برگزار شد. دکتر باقری زاده معاون علمی واحد آزاد اسلامی واحد رفسنجان ضمن عرض تبریک قبولی و خیرمقدم به دانشجویان ورودی اشاره کرد این دانشگاه از پتاسیل بالقوه ای برای بهره مندی از توانمندی های شما برخوردار است.وی تاکید کرد: همه دانشجویان باید با قوانین دانشگاه اعم از آموزشی و فرهنگی آشنا باشند.مدیر کل آموزش دانشگاه آزاد اسلامی واحد رفسنجان به دانشجویان توصیه کرد تا با دقت چارت آموزشی دانشگاه را مطالعه کنند، در کلاس های درس حضور به موقع داشته باشند و مطالعه شان را افزایش دهند.دکتر باقری زاده برنامه ریزی، پشتکار و داشتن انگیزه و امید را از شروط اصلی موفقیت و پیروزی در کارها برشمرد .