تفاهم‌نامه‌هایی بین دانشگاه آزاد اسلامی و بانك‌ رسالت قطعی شد

تفاهم‌نامه‌هایی بین دانشگاه آزاد اسلامی و بانک‌ رسالت با حضور معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی به امضا رسید.

دکتر باقری زاده معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رفسنجان در این جلسه اظهار کرد: امیدوارم امضای تفاهم‌نامه منشا خیر و برکت برای دانشجویان و جامعه علمی و آموزشی داشته باشد.

براین اساس این تفاهم‌نامه  با هدف کمک به دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی برای تأمین بخشی از هزینه‌های تحصیلی به امضا رسیده است.

دکتر باقری زاده گفت: بر اساس تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد اسلامی و بانک قرض‌الحسنه رسالت، تسهیلات دانشجویی تا سقف ۳۰ میلیون تومان با نرخ کارمزد 2 درصد و بازپرداخت ۱۰ تا ۴۰ ماهه به دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی ارائه خواهد شد.

تقی زاده مدیر عامل بانک رسالت تأکید کرد: دانشجویان می‌توانند با مراجعه به سامانه مرآت و ثبت‌نام و معرفی بهبوددهنده اعتباری، نسبت به ثبت درخواست تسهیلات دانشجویی اقدام کنند.