روح زائر به روح امام حسین(ع) متصل می شود

روح زائر به روح امام حسین متصل می شود.

به گزارش روابط عمومی واحد، به مناسبت گرامی داشت هفته دفاع مقدس، در تاریخ ششم مهرماه ریاست واحد با حضور معاونین و کارکنان  در جوار گلزار شهدا گمنام دانشگاه حاضر شدند و دکتر علیمرادی اظهار کرد: : به  ساحت مقدس تمام شهدای اسلام از صدر تا کنون عرض ادب و احترام داریم و مقام ایشان را به قدر فهم  ودرک خود بزرگ میداریم و اعتقاد داریم آنها زنده هستند .

ریاست دانشگاه تصریح کرد: جنگ هشت ساله دفاع مقدس یک گنجینه عظیم معرفتی و معنوی و الهی است که تا قیامت به آن افتخار می کنیم . واین یک  اندوخته عظیمی است که با آن راه آینده خود را طی می کنیم

دکتر علیمرادی در مورد مراسم راهپیمایی عظیم حضرت سید الشهدا در ایام اربعین تصریح کرد : زیارت یک مقام معنوی بزرگ است چراکه زائر با مزور پیوند می خورد روح زائر با روح امام حسین متصل می شود و آن آبرویی که حضرت سید اشهدا در عالم بدست آورده است به این زائر ملحق هم داده می شود این که در روایات آمده است اگر کسی برای امام حسین قطره اشکی بریزد بهشت برای اوست ،حاکی از این است که این دل با امام حسین پیوند خورده است و لذا چون دل پیوند خورده و اشک  جاری شده است این فرد قطعا بهشتی است البته تا وقتی که این پیوند برقرار است.

وی همچنین  اظهار کرد: امروز زیارت اربعین یک حق طلبی است . که باید این شعار  بلند تر و پرفروغ تر گستر ده تر و جهانی تر نمایش پیدا کند. این حرکتی است به سوی حاکمیت حق ، جایگزینی هم ندارد چرا که شما هیچ جای عالم مراسمی با  ویژگی های مراسم حضرت سید الشهدا پیدا نمی کنید . لذا  قدر این مراسم را بدانیم و هرچه بیشتر و باشکوه تر و حضور پیدا کنیم . در واقع این یک نوع یار گیری جهانی است امام حسین که روز عاشورا هل من ناصر .... گفته اس  این ندا اکنون هم هست . ما باید با قلب زبان و فکر خود راه امام حسین را ادامه دهیم و همراه طلبی جهانی و جاویدانی کنیم تا برسد به آن آرمان نهایی که ظهور دین حق و ابطال در همه باطل هایی که جهان را گرفته است .