آستان قدس رضوی میزبان دانشگاه آزاداسلامی واحد رفسنجان

سه شنبه 12 شهریور ماه تالار همایش های بنیاد پژوهش  های اسلامی آستان قدس رضوی خراسان میزبان تعداد زیادی از مسئولین دانشگاه آزاد اسلامی و مدیران آستان قدس رضوی و مسئولین سازمان اوقاف کشور بود بنا به گزارش روابط عمومی دانشگاه آراد اسلامی رفسنحان این همایش با همت دانشگاه آزاد اسلامی واحد رفسنجان و همکاری آستان قدس رضوی و سازمان امور خیریه و اوقاف کشور برگزار شد.

دکتر علیمرادی  به عنوان رئیس کمیسیون "وقف و نذر در فرهنگ رضوی"   با عرض تسلیت ایام محرم و  قدر دانی از حضور شرکت کنندگان اذعان کرد : موضوع وقف و نذر از موضوعات بسیار مهم و روز جامعه است و پرداختن به این موضوع از سوی بنیاد پژوهش های اسلامی جای تقدیر و تشکر دارد وی در ادامه تصریح کرد : اینجا یک نقطه جمع و تلاقی اهل علم است و برای همگان باید برنامه جامعی تدارک دیده شود تا از انوار متعالی و معارف رضوی بهرمند شوند.

دکتر باقری زاده معاون علمی واحد رفسنجان در دومین نشست وقف توضیح داد این همایش در سه ضلع دانشگاه آزاد اسلامی، آستان قدس رضوی و سازمان اوقاف و امور خیریه در تاریخ 11 خرداد ماه سال 1399 به میزبانی دانشگاه آزاد رفسنجان برگزار خواهد شد

وی اظهار کرد : این نشست به منظور هماهنگی بیشتر و سیاست گذاری همایش وقف انجام گرفت.

دکتر باقری زاده گفت: این نشست در سه کمیسیون جداگانه با حضور تعدادی از صاحب نظران در آستان قدس رضوی از جمله نمایندگان دانشگاه آزاداسلامی ، آستان قدس رضوی و سازمان اوقاف و امور خیریه کشور در کمیسیون های مقرر برگزار شد . وی تصریح کرد : در کمیسیون جمع بندی به صراحت گفته شد وقف یکی از موضوعات جاری و روز جامعه است و رویکرد جدید در حوزه وقف مطرح شد و مطرح گردید : سنت حسنه وقف  ، احسان و خیر خواهی و دارای فضیلیت است .

در ادامه معاونت علمی واحد رفسنجان گفت : 4 کارگاه تخصصی وقف به شکل ماهیانه تا زمان برگزاری همایش که مورخ 1399/3/11  در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رفسنجان برگزار می گردد تا به صورت ریشه ای و عمقی مورد بحث قرار گیرد .

وی گفت : برگزاری کمیسیون های تخصصی زمینه وقف شامل : " وقف و نذر در فرهنگ رضوی ،"بهره وری وقف و وقف های نوین " و " وقف و مدیریت آن از منظر فقه و حقوق" از دیگر برنامه های نشست تخصصی بود .

همچنین وی اظهار کرد : با مطالعات بیانیه گام  دوم انقلاب  اشاره به جامعه سازی ، بومی سازی و تمدن سازی شده است که با توجه به چرایی گرایش عموم مردم رفسنجان به وقف آستان قدس رضوی و بهره وری وقف و وقف های نوین و تبیین کارکرد های وقف در حال حاضر از جمله اهداف همایش دانست .