گرامی داشت هفته دولت و روز كارمند

دیدار دکتر علیمرادی ریاست دانشگاه آزاد اسلامی به همراه دکتر باقری زاده معاون علمی واحد با کارکنان دانشگاه به منظور تبریک هفته دولت و روز کارمند با اهدای تابلو گل نقره و لوح سپاس صورت گرفت.

ریاست واحد گفت: شهریورماه، یادآور فداکاری‏های فرزندان پاک نهاد و گرانقدر انقلاب، شهدای ۱۷ شهریور، شهدای دفاع مقدس و شهدای دولت، به ویژه شهیدان والا مقام، شهید رجایی و شهید باهنر است. به منظور ارج نهادن به راه، روش و منش شهیدان والا مقام، شهید رجایی و شهید باهنر، هفته اول شهریورماه را، هفته دولت نامگذاری نموده اند.

هم چنین وی در ادامه تصریح کرد به منظور ارزش نهادن به تلاش های قشر عظیمی از جامعه که با هدف خدمت به مردم، نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران فعالیت دارند و نقش مهم و اساسی در اداره امور کشور را برعهده دارند، روز ۴ شهریور را به نام روز کارمند نامگذاری نموده اند. بدون تردید تلاشهای این قشر عزیز در همه نهادها و سازمان ها، زمینه‌ ساز توسعه و پیشرفت کشور و جامعه اسلامی است.

دکتر علیمرادی ضمن تبریک هفته دولت به تمامی دولتمردان و هم چنین روز کارمند به تمامی کارمندان عزیز، به ویژه همکاران محترم دانشگاه که در راستای ارتقای سطح جامعه همواره در تلاش و تکاپو هستند، و آرزوی سلامت و سعادت برای این عزیزان، امیدوارم درمسیر پیشرفت بیش از پیش دانشگاه و انجام وظایف و امور محوله، موفق‌تر از گذشته حرکت نمائیم