جذب دانشجو از مهر ماه 98 بدون دریافت شهریه خواهد بود

در جلسه ای که در دانشگاه آزاد اسلامی به منظور همکاری با بانک رسالت شهرستان رفسنجان برگزار گردید ، در این جلسه دکتر باقری زاده معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رفسنجان  با بیان اینکه اکنون دانشگاه ها وارد نسل چهارم خود شده است  و باید نقش کار آفرینی را داشته باشد.

وی در ادامه افزود جذب دانشجو در سال تحصیلی جدید بدون دریافت شهریه مستقیم از دانشجویان امکان پذیر خواهد بود

دکتر باقری زاده افزود طبق توافق به عمل آمده میان مسئولین دانشگاه آزاد اسلامی و مدیر عامل بانک رسالت ، دانشگاه آزاد اسلامی سپرده مالی خود را نزد آن بانک قرار داده و از طرف دیگر این بانک متعهد می گردد به افرادی که از طرف دانشگاه معرفی می گردند وام های قرض الحسنه با بهره 2 در صد اعطا كند .

وی در ادامه افزود دانشجویان علاقه مند به تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی شهریه مستقیم و نقدی نخواهند پرداخت در صورت تمایل شهریه آن ها به وسیله بانک فوق الذکر تقسيط خواهد شد و از طرف دیگر این دانشجویان با اقساط آن را به بانک می پردازند.

وی در ادامه اظهار داشت سایر مزایای این طرح شامل موارد زیر می باشد :

تحصیل در رشته مورد علاقه با تسهیلات قرض الحسنه 2 درصد با همکاری بانک رسالت

اخذ تسهیلات بدون مراجعه به بانک با استفاده از خدمات بانکداری اجتماعی بانک رسالت