چاپ مقاله آقای دكتر رهبری مقام دریكی از معتبرترین مجلات برق-قدرت جهان در كشور انگلستان

مقاله عضو هیات علمی گروه مهندسی برق-قدرت دانشگاه آزاد اسلامی واحد رفسنجان در مجله ISI "IET Electric Power Applications" با "IF:3.051 " و "H Index: 88" در کشور انگلستان که یکی از معتبرترین مجلات برق-قدرت جهان است، به چاپ رسید.
توضیحات:
مقاله جناب آقای دکتر حسام رهبری مقام، استادیار گروه مهندسی برق-قدرت دانشگاه آزاد اسلامی واحد رفسنجان با عنوان:
Determination of transformer HV winding axial displacement extent using hyperbolic method – a feasibility study
در مجله ISI "IET Electric Power Applications" با "IF:3.051 " و "H Index: 88" در کشور انگلستان که یکی از معتبرترین مجلات برق-قدرت جهان است، در سال 2019 چاپ و منتشر شد.
در سالهای اخیر استفاده از امواج فراپهن باند (UWB) جهت مانیتورینگ برخط ترانسفورماتورهای قدرت بسیار مورد توجه قرار گرفته است. در این مقاله یک روش جدید با استفاده از امواج UWB برای تشخیص عیب جابجایی محوری در سیم پیچ فشار قوی ترانسفورماتور قدرت ارائه شده است. در طرح ارائه شده در این مقاله از دو آنتن گیرنده و یک آنتن فرستنده استفاده شده است. بر اساس میزان وقوع عیب جابجایی محوری در سیم پیچ دو آنتن گیرنده سیگنال برگشتی از سیم پیچ را با تاخیر زمانی متفاوتی دریافت می کنند. در این روش با استفاده از اختلاف زمانی سیگنال های دریافتی، علاوه بر تشخیص وقوع عیب، میزان آن نیز تعیین می شود. روش تحلیلی جدید ارائه شده ابتدا توسط نتایج شبیه سازی مطالعه شده است و سپس این روش روی یک سیم پیچ واقعی در آزمایشگاه پیاده سازی شده است. نتایج تحلیلی، شبیه سازی و آزمایشگاهی بازدهی روش ارائه شده را تایید کرده اند.
لازم به ذکر است که این پژوهش حاصل همکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد رفسنجان و دانشگاه صنعتی امیر کبیر تهران است.
حسام رهبری مقام دکتری مهندسی برق- قدرت، استادیار و عضو هیات علمی گروه مهندسی برق دانشگاه آزاد اسلامی واحد رفسنجان است که در کارنامه علمی و پژوهشی خود بیش از 40 مقاله ژورنالی و کنفرانسی را به ثبت رسانده است. ایشان جایزه دانش آموخته نمونه و همچنین پایان نامه برتر از دانشگاه صنعتی امیر کبیر را نیز  در سالهای 1392 و 1393در کارنامه خود به ثبت رسانده اند. زمینه تحقیقاتی ایشان مانیتورینگ ترانسفورماتورهای قدرت، ریزشبکه قدرت، ادوات FACTS و الکترونیک قدرت است. در حال حاضر ایشان با همکاری دانشجویان مقطع ارشد گروه مهندسی برق دانشگاه آزاد اسلامی واحد رفسنجان تحقیقات خود را به سمت ترانسفورماتورهای هوشمند، ساخت ترکرهای جدید خورشیدی و سایر مطالعات پژوهشی و صنعتی جدید سوق داده اند.
در حال حاضر، دانشگاه آزاد اسلامی واحد رفسنجان در مقاطع کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد مهندسی برق-قدرت دانشجو می پذیرد.