نشست هم اندیشی كارآفرینی و فرصت‌های سرمایه‌گذاری در بیانیه گام دوم انقلاب

نشست هم انديشي کارآفريني و فرصت‌هاي سرمايه‌گذاري در بيانيه گام دوم انقلاب با حضور کارشناسان و صاحب نظران براي فعال سازي مرکز رشد واحد در تاريخ 3/5/ 98 برگزار شد
           بنا به گزارش روابط عمومي دانشگاه در اين جلسه آقاي دکتر عليمرادي رئيس دانشگاه ضمن خير مقدم به اساتيد ، شهادت حضرت علي عليه السلام را تسليت گفتند و درباره شخصيت والاي ايشان اظهار داشت: خداوند متعال حضرت علي عليه السلام را براي هدايت و دستگيري بشر ورساندن  انسان به اوج کمالات فرستاد و آن حضرت مواجه مي‌شوند با افرادي که نه تنها از وجود وي استفاده نمي‌کنند بلکه اقدام به حذف فيزيکي حضرت مي کند. ولي افکار و انديشه‌هاي ايشان و روش و سيره عملي شان در جهان ماندگار است وي با اشاره به وصيت نامه حضرت علي عليه السلام در خصوص تقواي الهي بيان کردند تقوا يعني حول محور خدا بودن . اگر انسان در انجام امور خدا را مد نظر قرار دهد ودر چهار چوب آن عمل کند هم منافع شخص هم منافع جامعه و بشريت تامين ميشود.
          ايشان همچنين در خصوص شب هاي قدر تصريح کردند: خداوند متعال ظرفيت عظيمي را براي اين شبها در نظرگرفته است و انسان در شب‌هاي قدر مي تواند به درجه اي از امتيازات و کمالات برسد که در طول يک عمر طولاني شايد آن را کسب کند. شب هاي قدر مي تواند رتبه وجودي انسان را به اندازه يک عمر جلو ببرد . چون شب هاي قدر را خداوند جوري قرار داده که امکان تعالي بي حد و حصر براي انسان وجود دارد. انسان بايد در شب چقدر خود را بازسازي کند.
        وي در رابطه با بيانيه گام دوم انقلاب که مقام معظم رهبري هم فرمودند اظهار داشت که بيانيه ترسيمي است از گذشته حال و آينده کشور و چهار محور اصلي دارد اولين محور آن اين است که اصل پديده و رخداد انقلاب  را بزرگ و عظيم بدانيم  امام خميني (ره) اصل انقلاب را يک عطيه الهي مي دانست.  نکته دوم اين بيانيه اين است که انقلاب دستاوردهاي بزرگي را به بار آورده است. و نکته سوم آن اين است که مقام معظم رهبري در اين بيانيه چشم انداز و آينده پيش‌رو را براي ما مشخص و ترسيم کردند.  نکته چهارم اين بيانيه نقش نسل جوان کشور در پيشبرد اهداف انقلاب است يعني هرکس توان پيشبرد اهداف انقلاب را دارد مد نظر است . و نقش دانشگاه در اين خصوص بسيار مهم است و دانشگاه بايد سهم خودش را در پيشبرد انقلاب ايفا کند.
           در اين جلسه آقاي دکتر باقري ضمن خير مقدم به اساتيد از حمايت‌هاي رياست واحد تشکر کرد وي با اشاره به موضوع اين نشست خواستار اظهارنظر و مشارکت تمام اساتيد در خصوص فرصتهاي سرمايه گذاري و کارآفريني در بيانيه گام دوم انقلاب شد وي بيان کرد : اين جلسات باعث پيشبرد و تعالي دانشگاه خواهد شد و در اين جلسات هم انديشي بايد از پتانسيل دانشگاه حداکثر استفاده را کرد . بايد در اين جلسات به الگوي سند تحول ايراني- اسلامي برسيم و اگر قرار است در دانشگاه تحولي اتفاق بيافتد بايد از مسير اساتيد و افراد نخبه صورت بگيرد.
         سپس آقاي دکتر مهدي باقري رئيس مرکز رشد دانشگاه در خصوص شکل گيري و دوره هاي مراکز رشد توضيحاتي را بيان کردند و بخشنامه‌هاي موجود را در اين رابطه تشريح کرد