برگزاری كارگاه آموزشی طراحی پوستر با شیوه های آزاد نوشتاری(محوریت اسماء الهی)

کارگاه آموزشی طراحی پوستر با شیوه های آزاد نوشتاری(محوریت اسماء الهی) در دانشگاه آزاد اسلامی  واحد رفسنجان به همت معاون علمی واحد و مدیر آموزش برگزار شد.
     این کارگاه با هدف آشنایی بیشتر شرکت کنندگان با اصول هنرهای تجسمی ، شناخت فضا و فرم با محوریت خط و نوشتار در طراحی پوستر صورت گرفت.
    شرکت کنندگان با شناختی که از مباحث تئوری و نمونه آثار اجرا شده توسط استاد پیدا کردند، کار خود را آغاز و در طی دو روز زیر نظر مدرس به انجام طراحی های خود پرداختند و در روند کارگاه نقاط ضعف رفع و قوت کارهای خود را دریافتند.
    در نهایت خروجی کارگاه؛ آثار اجرایی بصورت پوستر با آرم و عنوان طراحی و به همراه کار اصلی، باهماهنگی دانشگاه و ارشاد اسلامی شهرستان تا پایان ماه مبارک رمضان بصورت نمایشگاهی ارائه می گردد.
     مدیر کارگاه خانم ندا محمدخانی مدیر گروه گرافیگ دانشگاه بودند و این کارگاه با مشارکت 30 نفر از دانشجویان دانشگاه و هنرجویان سطح شهرستان برگزار شد .
مدرس این دوره آقای مهدی حاجی محمدی فریمانی فارغ التحصیل مقطع کارشناسی ارشد در رشته نقاشی دانشگاه تربیت مدرس بودند .وی عضو انجمن طراحان گرافیک ایران و عضو گروه طراحی گرافیک  حوزه هنر تهران و عضو انجمن خوشنویسی ایران  نیز می باشند .