سخنان ریاست واحد در جلسه كرسی نظریه پردازی علمی و ترویجی

جلسه کرسی نظریه پردازی علمی ترویجی با موضوع " ازدواج مجدد همسران شهدا و مستمری آنها" در دانشگاه با حضور ریاست واحد و معاون علمی و آقای درختی کارشناس پژوهشی استان و اساتید و دانشجویان برگزار گردید
در ابتدای جلسه آقای دکتر امان الله علیمرادی ضمن تبرک فرارسیدن ما مبارک رمضان از درگاه حق تعالی استفاده از برکات این ماه و توجه و انس به قرآن را خواستار شدند . وی در این خصوص تصریح کرد که خداوند در شناخت جایگاه ماه رمضان می فرماید ما قرآن را در ماه رمضان نازل کردیم . در این ماه درهای غیب از عالم بالا به سوی بشریت باز شده است و این چنین ظرفیتی را برای این ماه خداوند متعال در نظام آفرینش در نظر گرفته است . در ماه رمضان به طور خاص سفره معرفتی و معنوی بیکران الهی گسترده شده و پاسخ همه مسائل بشر راهم درقرآن داده است و هیچ مسئله ای برای بشر وجود ندارد جز اینکه در قرآن پاسخ آن داده شده چون قرآن کتاب هدایت است .
همچنین وی با اشاره به آیه ﴿فَبَشِّرْ عِبادِ ٭ الَّذينَ يَسْتَمِعُونَ الْقَوْلَ فَيَتَّبِعُونَ أَحْسَنَهُ﴾ بیان کردند  جامعه ای که دیدگاه ها و نظریات را می شنود و ضمن این که ظرفیت شنیدن را دارد، قدرت و توانایی ارزیابی این نظریات را هم دارد و تابع نیکوترین و بهترین دیدگاه ها ونظریات می باشد . این آیه سطح متعالی زندگی برتر انسانی را نشان می دهد . جامعه باید به سمت پرورش نظریه پرداز و صاحب نظر حرکت کند چون فرض بر این است که نظریات در جامعه وجود دارد نظریه هم یک گزاره علمی مستند و مبتنی بردلیل عقلی و نقلی قطعی ویا تجربی است . شنیدن نظریه ارزشی برای جامعه است.  وقتی چنین جریانی بر کشور حاکم شود بسیاری از بدی ها از جامعه می رود مثل تملق دروغ گویی نفاق و چاپلوسی . در جامعه ای که اندیشه و فکر حاکم نباشد شایعه به سرعت جریان پیدا می کند و کار خودش را انجام می دهد . و جامعه ای که اندیشمند است به شایعه توجهی نمی کند و به دنبال دلیل و منطق آن می باشد . اگر جامعه به سمت شنیدن نظریه ها و دیدگاه ها و تولید نظریه ها برود فرصت طلبان با تشویش اذهان عمومی و تضعیف بنیان های فکری نمی توانند به ما صدمه بزنند در پایان سخنانشان آقای دکتر علیمرادی از شرکت کنندگان در این جلسه تشکر و قدردانی کردند.