سخنرانی معاون علمی واحد در مراسم روز معلم

آقای دکتر علی باقری زاده معاون علمی واحد ضمن خیرمقدم به اساتید و حضار در مراسم روز معلم به ایراد سخنرانی پیرامون مقام و شان معلم پرداخت . ابتدا دکتر علی باقری زاده با اشاره به فرارسیدن ماه مبارک رمضان از خداوند متعال توفیق استفاده از این ماه پربرکت و همچنین لیالی قدر را برای همه خواستار شدند .

تعلیم و تربیت از شئون الهی است و خداونداین موهبت را در اختیار انبیاء الهی قرار داده است تا مسیر هدایت را برای بشر مشخص نمایند.و در خصوص مقام معلم و منزلت شهید مطهری و ابعاد شخصیت این عالم فرزانه ادامه دادند که شهید مطهری با نگاه ترکیبی به همه معارف بشری نظر می کند وتمام تلاش های عملی و علمی خود رامقدمه ای برای عبادت می داند و با شهادت آن عبادت عملی و علمی خود را کامل می سازد . روز معلم روز سپاس از صاحبان اندیشه و قلم است و وظیفه ما این است که با گرامیداشت نام و یاد شهدای معلم و استاد شهید مطهری نسل امروز را با ارزشها و تربیت اسلامی آشنا سازیم و در این راستا نقش معلمان و اساتید بسیار حائز اهمیت است .لذا دانشگاهها کاملترین و جامع ترین بستر آموزش نسل آینده می باشد و دانشگاه آزاد اسلامی در این مسیر نقش بسیار موثری داشته است .

وی در ادامه از کارهای انجام شده و درحال انجام در دانشگاه بدین صورت بیان کردند که بدلیل کاهش دانشجو و کاهش درآمد های دانشگاه تصمیم گرفتیم وابستگی خود را به این امر کاهش بدهیم و در این خصوص چندین طرح را مطرح نمودیم که این طرحها علمی و پژوهشی و نهایتا به طرح های اقتصادی و سرمایه گذاری تبدیل می شوند و برای دانشگاه درآمد زا خواهند بود . این طرح ها باحمایت ریاست واحد و همکاری معاونین و مجموعه همکاران و اساتید واحد در حال انجام و پیگیری هستند . یکی از این طرح ها نیروگاه 100 کیلو واتی پنل خورشیدی است که در حال انجام مراحل اجرایی نهایی و جانمایی این پنل ها هستیم .

دومین طرحی که در حال انجام است طرح آزمایشگاه کشت بافت است که این طرح از طرح های نو و مدرن در زمینه تکثیرگیاهان از طریق سلول های آنها در محیط آزمایشگاه است که بر روی سه گیاه این تحقیقات را انجام خواهم داد .و با استفاده از توان اساتید گروه کشاورزی این طرح را به سرانجام خواهیم رساند . طرح سوم که در حال پیگیری است گلخانه هیدروپونیک است که با مشاوره هایی که انجام شده با توجه به امکانات دانشگاه به متراژ 12 هزار متر مربع در 3 فاز 4 هزار متری اجرا خواهد شد . این طرح هم تحقیقاتی است که در نهایت به درآمد زایی خواهد رسید . در پایان دکترعلی باقری زاده یبان کردند ازدیگر برنامه هایشان استفاده از امکانات و زیر ساخت های دانشگاه برای جذب دانشجو و درآمد زایی است امکانات کارگاهی آزمایشگاهی مجهز و پیشرفته و دستگاه های تراش و فرز و اساتید مجربی که در واحد وجود دارد میتواند هم در جذب دانشجو و ادامه تحصیل برای نیروی انسانی صنایع شهرستان جذاب باشد و هم در زمینه ساخت قطعات برای این صنایع در دانشگاه می تواند منبع درآمد باشند