سخنرانی ریاست واحد در مراسم روز معلم

دکتر علیمرادی ریاست واحد پس از حمد و سپاس محضر باری تعالی و درود بر پیامبر خاتم و اهل بیت گرامیش ضمن خیر مقدم ، از حضور اساتید و کارکنان و دانشجویان در این مراسم تشکر کردند. ایشان این روز را به همه معلمان امت اسلامی و همه اساتیدی که در دانشگاه به امر تعلیم و تربیت مشغول هستند تبریک و تهنیت گفتند و به جایگاه منیع تعلیم و تربیت و مقام معلم اشاره نمودند و برای آنان از خداوند متعال برترین خیرات و برکات رادرخواست نمودند. ایشان ضمن اشاره به شخصیت والای استاد شهید مرتضی مطهری و جایگاه علمی ایشان از معاون علمی خواستند اندیشه ها و افکار و نظریات این عالم ارزشمند در محافل علمی دانشگاه مورد بررسی و تبیین قرارگیرد و فرصت و مجالی برای شناخت اندیشه ها و شخصیت و آثار این عالم بزرگ برای اساتید و دانشجویان فراهم گردد.

وی همچنین با اشاره به آیات قرآن مجید بیان کردند که مقام معلم شریف است  و معلم شان خدای متعال است و اول معلم هستی خداوند است و متعلم آن انسانهامی باشند و مرتبه دوم از آن انبیاء الهی و پیامبر خاتم می باشد اگر خداوند حقایق و حکمت های جهان هستی را تعلیم نمی داد بشر به این حقایق دست نمی یافت .

وی همچنین اشاره کردند که در منابع دینی و رساله حقوقی امام سجاد برای معلم حقی و حقوقی تعیین شده است که معلم باید بزرگ داشته شود و در مجلس وی با ادب و وقار حاضر شود و دیدگاه و اندیشه های او شنیده شود .

ایشان در پایان برای مسئولین نظام جمهوری اسلامی و مردم شریف ایران از خداوند متعال درخواست رسیدن به بالاترین اهداف مقدس شان را که همان تمدن بزرگ اسلامی است خواستار شدند .