كسب مقام سوم واحد رفسنجان در مسابقات قهرمانی فوتسال اساتید و كاركنان دانشگاه آزاد اسلامی استان كرمان

ورزش،افزایش مقاومت،ورزش یک ارزش فردی و گروهی،ورزش تقدم دیگران بر خود،ورزش تقدم دیگران بر خود،ورزش بالا بردن کرامت انسانی

به گزارش روابط عمومی واحد رفسنجان،در مسابقات قهرمانی استانی فوتسال کارمندان و اساتید دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان ،تیم فوتسال اساتید و کارمندان واحد رفسنجان که شا یسته کسب مقام های بالاتر محسوب می شد در عین شایستگی به مقام سوم بسنده نمود .

دکتر حمید محمدی قائم مقام دانشگاه و سرپرست تیم فوتسال واحد رفسنجان عنوان نمود: تیم دانشگاه با انجام بازیهای درخشان و زیبا  و  با همدلی و غیرت مثال زدنی به مقام سوم این دوره از مسابقات  دست یافت.

وی در پایان کسب این مقام را به کلیه اساتید و کارکنان دانشگاه تبریک گفتند.

اسامی تیم فوتسال واحد رفسنجان:

سرپرست:دکتر حمید محمدی

سرمربی :دکتر حسین نوری

بازیکنان:

حجه الاسلام حسین بخشی،دکتر ابراهیم انوشه،دکتر حمید حسینی نوه،دکتر محمد ضیا الدینی،سید محمود حسینی پور،

حسن بمانی،حسین منتظری،احسان زینلی،محمد صادق هاشمی،دکتر محمد مهدی مهران،دکتر علیرضا غفاری،ایمان علی محمدی