تلاش در جهت بهبود زیر ساختها در حوزه انسانی و عمرانی از اهم فعالیتهای دانشگاه آزاد اسلامی رفسنجان در سال 1396 بوده است .
دکتر حمید محمدی قائم مقام واحد و معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی رفسنجان در گفتگو با روابط عمومی واحد با بیان این نکته تاکید کرد در حال حاضر که در روزهای پایان سال جاری قرار داریم به بسیاری از اهداف خود دست یافته و یا بسیار نزدیک شده ایم، وبا تلاش همه بخشهای دانشگاه ، با قدرت به سمت اهداف سابق و جدید خود حرکت خواهیم کرد . وی خاطر نشان کرد در حوزه های مختلف ،کارهای خوبی انجام شده که از آن جمله می توان به تکریم بیش از پیش اعضاء محترم هیات علمی و کارکنان و دانشجویان عزیز واحد اشاره کرد ، افزایش پهنای باند اینترنت به میزان دوبرابر گذشته ، انجام جلسات منظم سخنرانی علمی ، بحث و کارگاههای مرتبط از دیگر موارد در این راستا است . تشکیل کار گروههای مختلف پیشبرد اموردر حوزه آموزش و تحصیلات تکمیلی می تواند گام موثری در جهت تسهیل روند امور آموزشی واحد در بخش هیات علمی و دانشجویان باشد . دکتر محمدی افزود: در این مسیر خطیر ، قسمتهای مختلف اعم از اعضاء محترم هیات علمی و کارکنان صادق و زحمتکش واحد دست در دست هم تلاش کردند.
وی خاطر نشان کرد برخی از اهداف خود را کاملا" محقق می بینم و باید برای نیل به اهدافی که هنوز محقق نشده و رسیدن به جایگاه مطلوب و شایسته واحد تلاش مستمر نمائیم . ایشان کمک به درآمد زائی واحد از طریق تاسیس مدرسه سماء ، ساخت مجموعه ورزشی چند منظوره و تولید برق بوسیله پنل های خورشیدی را از اهم فعالیتهای عمرانی پیش روی واحد در سال آتی خواند و با اشاره به نزدیک شدن به پایان سال جاری که به نام اقتصاد مقاومتی ، تولید و اشتغال نامگذاری شده است اضافه کرد ، ریاست محترم واحد دستورات موکد در خصوص انجام این مهم داشته و دارند .
وی در پایان تاکید کرد امیدواریم همه حوزه های واحد دست در دست هم تلاش نمائیم تا شاهد دانشگاهی علمی ، پویا و شاداب در همه بخشها و زمینه ها باشیم .