نشست ساعت فرهنگی اساتید هیات علمی

امان الله علیمرادی نماینده مردم کرمان در مجلس خبرگان رهبری و رییس دانشگاه آزاد اسلامی رفسنجان در جمع اساتید این دانشگاه گفت: رها بودن و تکیه‌گاه نداشتن، انسان را به مخاطره می‌اندازد و بادهای مخالفی که در زندگی در جریان است او را به جایی می برد که به مصلحت نیست.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا: امان الله علیمرادی رییس واحد رفسنجان در جمع اساتید هیات علمی این واحد گفت:قرآن نقش یک ریسمان و حبل را دارد البته نه یک ریسمان انداخته و زمین افتاده بلکه ریسمان آویخته ای است که یک طرف آن دست بشر و طرف دیگر آن دسته عند الله است. نماینده مجلس خبرگان رهبری گفت: اگر انسان به قرآن تمسک نکند سقوط کرده و دیگر بالا نمی رود چرا که ریسمان قرآن قرار است انسان زمینی را که وجودش از یک ذره خاک است بالا برده و به خدا برساند.
علیمرادی افزود:خواندن قرآن تدبر در آن و اطاعت از آن انسان را به خدا می رساند و در واقع خواندن قرآن نقطه آغاز است و موضوع قرآن؛ انسان است، خدا خود را نیز که معرفی می کند می خواهد خدا را به انسان بشناساند.
این استاد حوزه و دانشگاه ادامه داد:امیرالمومنین(ع)، حضرت زهرا و ائمه معصومین با قرآن جدایی ندارند و محال است که در رفتار آنها یک مورد را پیدا کنید که با کتاب قران تغایر داشته باشد ولی دیگران چون با قران منطبق نیستند جدایی ایجاد می شود واگر انسان اندیشه و انگیزه قرآنی نداشته باشد و مطیع قرآن نباشد قرآن در حاشیه رفته و مهجور می‌شود در حالی که عنوان جامعه؛ اسلامی است ولی قرآن حضور ندارد.
نماینده مجلس خبرگان رهبری بیان داشت:قرآن صرفاً کتاب پند نیست بلکه می خواهد به جان بشر، به فکر و اعتقادات او جامه حق، به روح او اخلاق حسنه و به رفتار او عمل صالح بپوشاند واگر کسی عالم باشد و خوب بتواند استدلال بیاورد ولی لباس تقوا بر اندیشه او دوخته نشده باشد علم او آتش شده و وسیله گمراهی و ضلالت است.
وی در پایان یادآور شد:بعد از قرآن هیچ کتابی اندازه نهج البلاغه و صحیفه سجادیه بشر را معرفت نداده است و در طول تاریخ همه اندیشمندان اسلامی از کتاب نهج البلاغه بهره بردند.قرآن حبل الله المتین است و باید در همه وجوه زندگی به قرآن تمسک بجوئیم تا قرآن جامه به جسم، روح و قلب ما بپوشاند لذا تا فرصت داریم باید از این سفره بیکران قرآن بهره‌ای برداریم.