برگزاری جلسه هم اندیشی اساتید

به گزارش روابط عمومي،  جلسه هم‌انديشي اساتيد دانشگاه آزاد اسلامی رفسنجان، تحت عنوان «تبیین بیانیه گام دوم انقلاب» براساس مصوبه شوراي هم‌انديشي با دعوت كليه اعضاي هيأت علمي و با حضور رياست دانشگاه، ، معاون علمی، دبير هم‌انديشي، اعضاي شوراي هم‌انديشي و جمعی از اعضاي هيات علمي تشكيل گرديد.

در ابتداي اين جلسه دكتر امان الله علیمرادی رييس دانشگاه، ، درخصوص اهميت برگزاري چنين جلسات بياناتي ارائه نمودند و تأكيد نمودند كه يكي از موضوعات مورد بحث جلسات هم‌انديشي، هم‌فكري، هم‌انديشي و ارائه راه‌حل‌هايي در خصوص مسائل و مشكلات آموزشي در سطح دانشگاه مي‌باشد و در ادامه به بررسی و تبیین بیانیه گام دوم انقلاب پرداختند.

سپس دكتر  علی باقری زاده  دبیرهم انديشي دانشگاه ضمن تشكر از كليه حوزه‌هايي كه در تشكيل اين جلسه همت گماردند، بر لزوم تشكيل چنين جلسات تأكيد كردند.

وی گفت: انشالله جامع ترین و مهمترین نقشه راه برای آینده و تصویری  روشن و بسیار شایسته از 40 سال گذشته  و فصل جدید زندگی جمهوری اسلامی رقم خواهد خورد.