برپایی نمایشگاه اشتغال – كسب و كار و كار آفرینی

برپایی نمایشگاه اشتغال – کسب و کار و کار آفرینی دکتر علی باقری زاده معاون علمی واحد رفسنجان درخصوص برپایی نمایشگاه اشتغال به روابط عمومی واحد گفت: نمایشگاه اشتغال ، کار آفرینی و کسب و کار که از تاریخ 11/12/97 لغایت 15/12/97 در دانشکده فنی انجام پذیرفته است ، هدف شناخت استعدادها و کار آفرین ها بوده که در ادامه منویات مقام معظم رهبری و دستورات اخیر ایشان مبنی بر گام دوم انقلاب می باشد و انشاء الله بتوانیم هرسال با انگیزه بهتر گام برداشته و بتوانیم در خصوص اقتصاد مقاومتی و حمایت از کالای ایرانی این واحد نقش به سزایی داشته باشد . در شرایط کنونی که در حال جنگ اقتصادی با کشورهای استکبار جهانی هستیم یکی از را ه های اصولی و بنیادی برای برون رفت از فشا رهای کنونی اجرای بحث اقتصاد مقاومتی است . اقتصاد مقاومتی باید در حال حاضر بیشتر در رابطه با استفاده از ظرفیت های درونی و توانمند سازی هایی که در کشور داریم استفاده شود . باید تمهیداتی اندیشیده شود تا شرایط را برای بهره گیری هرچه بیشتر از این ظرفیت ها مهیا کنیم . کشور ایران در این 2-3 سا ل اخیر که در زمینه اقتصاد مقاومتی توانسته اقداماتی را انجام دهد و شرایطی فراهم شده که این فشارها ما را به سمت اجرایی کردن اقتصاد مقاومتی و مقرون به صرفه کردن تولید ات و حمایت از کالا های ایرانی برده است و اگر ما تولید را رونق و اشتغال را مورد حمایت قرار بدهیم ، می توانیم تا حدودی در زمینه اقتصاد مقاومتی موفق شویم . اگر شرکت های دانش بنیان تقویت شوند و یک برنامه ریزی دراز مدت با تکیه بر استعدا دهای درون کشور باشد این فشارها را بر طرف خواهیم کرد . و می توانیم زمینه های رشد و بالندگی اقتصاد کشور را بیش از پیش فراهم کنیم .